Saturday, May 28, 2011

SEGALANYA KINI BERMULA..

Salam sume setelah berbulan-bulan aku tak layan blog akhirnya arini aku luangkan gak sket masa tuk melayan feeling haha..owg kata pe feeling well ha tu la dia..korang mesti tertanya2 kan nape aku lama tak update?chewah cam la ramai follower hahaha.. skang aku sibuk ngan mcm2 bende nak tau ape?jom layanzzzzzzz..

1st tuk pengetahuan kalian mr. hubby da dpt tukar... so hurayyyyyyy!! lega ati akhirnya dpt gak kami dok bersama..Di sini bermula la kesibukan aku taraf cipanzi dari ngadap irdina je kini kena ngadap mr. hubby plak..BOSAN n MERUNGUT? NO..NO..NO sronok banget bak kata org indon la kan best lak kata owg putih haha..pasal irdina plak? 7 bln tade post pasal dia bkn tade cerita tp terlalu sibuk smpai tak tau ape la yg sibuk ngat tu kan huhu...Ari sabtu ritu 21 Jun 2011 irdina safiyya da msk 8bln sekejap je masa berlalu kan...irdina menerap je reti angkat bontot tu da lama da terrer nk merayap malas hehe so nk merangkak idak ler reti ag.. lambatkan??..ape nk jadi la anak dara sowang ni.. dok dalam walker no satu berlari satu rumah naek riso lak dia terjatuh hehe...koleksi kasut skang da ada 2 coming soon ag 2..haha dasatkan mama dina gila kasut lak skang ni..bkn stakat kasut mama dina pun gila dress skang da oder 2 da kopak duit mama nk harap papa katanya tak maintain ag takpe la papa janji dina da dpt botol susu avent airflex trainer cup ngan botol susu tommee tippee 150ml TQ papa..jgn kata mama tak hargai tau lalala..

tQ papa...

2nd lak ape ek..hohoho jd bisneswoman aku?wah wah wah tu la dia bgaikan tak pecaya seh...sekelip mata udah berbisnes biarpun modal sgt ciput dan byk stok aku jd dealer/agen je tolong owg sket dpt income cikit2 pun ok gakkan dr tade langsung huhu..."BELI..BELI...MCM2 ADA..BOTOL SUSU, BUSHA LEGGING, DRESS, SHIRT, PANTZ nk tgk barang ley klik sini KIDDYZ COLLECTIONS.. sampe barang MAKANAN pun ada tau...CHEESE tu makanan yg aku beria jual sbb ia sedap di makan dan puas ati makan hehe..BERMINAT? jom la PM(PRIVATE MASSAGE) aku kat fb klik link ni ye NUR ARINA ABU BAKAR..BELI..BELI...haha cam da owg jual surat kabar lama lak kui3..tgk la gmbar aku n mr. hubby buat semoga terliur hahaha



Time ni aku rebus dulu kentang t sng nk goreng

Yg ni da siap tos air rebusan td pastu gaul la ngan rempahnye nk tau resepi pm aku hehe

Tada..da siap pun wedges yg di salut ngan cheese aku jual tu
nyummy!!

Pelbagai gaya boleh buat janji best..

Nak sonang masuk mulut n cepat cmni je serve udah hehe..

Terliur tak? tu satu bekas putih tu suku je cheese yg dlm peket 200g tu aku bancuh ley mkn ramai n berbaloi2..jimat bukan rasa best..gerenti punye tak pecaya cuba la sendiri.. B)

3rd PINDAH BILIK plak YAHOOO.. aku nk kata bz ngat tah ape2 je aku wat hummm nk kata sibuk ngemas sama2 kemas haha tp disebabkan beranak kecik ni yg senang yg cepat sume jd lmbat.. ke aku yg lambat??humm sndri paham la kuang3 hahaaha..tp bilikku udah luas n cantik berbaloi2 thanks mr. hubby tolong kemas bilik hehe..

K la stakat ni dlu la ye aku berceloteh byk lagi sebenarnye tak terlarat da nk bercerita hahaha nnti aku sambung laen ye tungguuuuuu..Semoga terhibur B)

2 comments:

  1. mmg dh bz beno ko ni...chat ngan aku pun dah tak sempat..hehe

    ReplyDelete

Search This Blog